Pracovní zápal

Pracovní zápal

Anotace: ...

Mé korporátní srdce vzplálo,

že nemá vůbec práce málo,

hladinu stresu žádnou nemá

odborová mluvčí němá.

 

KPI nastavené střídmě,

zlehka se nese tohle břímě,

výsledky máme přece všichni.

Zhluboka nadechni a kýchni.

 

Společně lepší zítřky vidí

management všech těch skvělých lidí.

Přidej se k davu, skanduj, jásej,

na LinkedInu trochu lásky zasej.

 

Očistný plamen jasně hoří,

za stoly tváře vatru tvoří,

pracovní zápal vidíš všude,

když z popela i něco zbude.

Autor free.poet, 21.07.2022
Přečteno 112x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, Psavec, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně moc dobrý*

22.07.2022 08:44:36 | Sonador

nejen límečky ocení :-)

22.07.2022 12:26:10 | free.poet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí