Na hraně

Na hraně

Znáš to, když tvůj život je na hraně a už tě nikam neposouvá, buď můžeš stát a čekat odevzdaně nebo jít dál na vzdory okolnostem, zkoušet to ustát.

Ten pocit, že už tě nic hezkého nečeká, když věříš v trvalou lásku v jednoho člověka a pak ho ztratíš.

Dvě duše propletený osudem, nedokážu si užívat, že tě mám, protože stále myslím na to, co bude, až tady jednou nebudem, přesto se zkouším smát.

I když vypadám veselá je ve mně spoustu bolesti, je to paradox, protože se držím pevně pelesti postele a braním se, protože mám strach ze štěstí a nedokážu se nebránit krásným věcem, i když vypadá zjevně, že by to mohla být skutečnost.
Autor Poenika, 27.07.2022
Přečteno 175x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý a ne hloupý text... jen opravdu ne báseň, a to já jsem hodně benevolentní:)

28.07.2022 21:58:46 | Sonador

Moc děkuji, ráda si nechám poradit. Kam byste prosím toto zařadil?

29.07.2022 18:49:51 | Poenika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí