Stáří

Stáří

Jenom trochu se naklonit,
ten pocit, že bych mohla spadnout.

Jet hodně rychle na koni,
vidět lidi, co milujeme chřadnout.

Vidět padat hvězdu, něco si přát.
Pozorovat ledovce, jak začínají tát.

Usmívat se, dokud jsme ještě zdraví.
Sledovat odraz v zrcadle, jak utíká nám mladí.
Autor Poenika, 29.07.2022
Přečteno 166x
Tipy 11
Poslední tipující: ukrytá v máku, mkinka, CULIKATÁ, Iva Husárková, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, všem nám to utíká, někdo je zdráv, někdo naříká...

30.07.2022 13:16:29 | CULIKATÁ

Přes brýle a umělej chrup. Vzývat stáří, neuškoď a vstup!*

29.07.2022 21:42:00 | šerý

:D

01.08.2022 20:57:20 | Poenika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí