Můj oblíbený čas

Můj oblíbený čas

Anotace: je v noci, když všichni lidi spí

v noci chodím po špičkách
stávat na terasu
na studených dlaždičkách
užívat si času

času kdy jsou ve větvích
stromů kolem domu
a na drátech kovových
plných elektronů

hloučky ptáků zpěvavých
a krkavců a dravců
a krysy dole v ulicích
ve spárech masožravců

a pod lampami poletují
roje nočních můr
a temné nebe rozsvěcují
změti hvězdných šňůr

a tohle já mám rád
ten čas kdy lidi spí
kdy můžu jen tak stát
a dýchat konopí
Autor Myšek, 02.08.2022
Přečteno 161x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Fil, Marten, Friday, Frr, Psavec, Lexi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové chvíle nejsou vůbec špatné. ;-)

02.08.2022 20:05:03 | Friday

líbí se mi...ST*

02.08.2022 17:39:34 | Frr

Hezky napsané;-)

02.08.2022 17:16:21 | Lexi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí