Kdysi

Kdysi

Anotace: .

Kdysi jsme byli krásní
tančili tak jako v básni
květinami hvězdy rosvicovali
a pak mezi stíny klidně spali...

Kdysi jsme byli krásní
bavilo nás se často zasnít.
Pak spadli jsme k peklu jak komety
souzeni ve vyznáních za věty...

Kdysi jsme byli něžní
prošli každou cestu lesní
vedli se za ruce a mlčeli
dokonce i andělé o nás věděli...
Autor 8Zdenek, 09.08.2022
Přečteno 130x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Emily Říhová, Stanislav32, Fialový metal, Marten, šerý, Marry31, Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jako kdysi buďte i dnes
anděly stále nechte se vést...
Krásný den, Zdeňku

09.08.2022 19:10:21 | Emily Říhová

Moc se mi líbí.

09.08.2022 09:28:45 | mkinka

Děkuji.

09.08.2022 10:40:38 | 8Zdenek

Rádo se stalo.

09.08.2022 11:18:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí