Nahá

Nahá

Anotace: Ja som nahý, ty si nahá...

 

Ja som nahý, ty si nahá

chcem aby si stále cítila

že si, že si milovaná...

 

 

 

 

 

 

Ja som nahý a ty si nahá

chcem aby si stále cítila

že si, že si milovaná

aj bez slov, stačí

pohľad do očí

a vieš čo chcem,

a ja viem čo chceš ty

 

Rozumieme si tam

kde netreba slová,

vieme nájsť poklad

aj bez mapy, ktorá

zostala navždy spálená

 

Viem, že bola si zranená

a to nie len raz

viem, že už si pozor dáš

na každom kroku

chcem ťa s tvojimi

silnými stránkami

ale aj drobnými chybami,

chcem ťa celú po boku

a dokazovať ti

že aj dobré veci sa dejú

 

Keď sme spolu,

dve bojazlivé duše

sa zrazu z plného hrdla smejú...

 

Ja som nahý a ty si nahá

chcem aby si stále cítila

že si, že si milovaná

aj bez slov, stačí

pohľad do očí

a vieš čo chcem,

a ja viem čo chceš ty

 

 

 

 

 

 

Ja som nahý, ty si nahá

chcem aby si stále cítila

že si, že si milovaná...

Autor Dávid, 21.08.2022
Přečteno 164x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, mkinka, Psavec, šerý, Cimet
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem krásne, vážim si vaše zastavenie a komentáre :)

14.10.2022 23:48:28 | Dávid

ty jsi nahý já jsem nahá,prochází námi léčivá prána .) byla by to fajn písnička

28.08.2022 14:51:01 | xoxoxo

Hezké.

22.08.2022 08:10:02 | mkinka

Ďakujem ti mkinka :)

23.08.2022 23:27:35 | Dávid

Rádo se stalo.

28.08.2022 15:13:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí