mládežnická

mládežnická

Anotace: ..

Hle to jsou k nám ale hosti, 

výkvět dnešní společnosti.

Na co si tu vlastně hrají?

Ti se o nás postarají!

 

Zatím na všechno svý mají,

žene je to k ubohosti.

vědí, nevědí a tají,

žádné velké niternosti.

 

Nebo jsem fakt slepý, hloupý?

Větší, starší, přesto malý.

Skvosty, skvosti,

maso a kosti.

Autor el sereno, 27.08.2022
Přečteno 115x
Tipy 3
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí