Úterní kaleidoskop s milenkou

Úterní kaleidoskop s milenkou

Anotace: Hra se slovíčky i houpačkou

"*"

"***"

Pozorujem z povzdálí 

Jak dvě zrzky dovádí

Ležíme na kraji lesa 

Kulíme oči

Srdce plesá

Zíráme ... jen do výšky 

Kde si nese oříšky

Velká zrzka

A malá ... za ní.

"***"

Na borce stromů představení

Na zádech ... to pro mě není

Ona ... polibek ... vzdech 

Jak rudá růže ... stále svěží

Voní

Před očima ... dál nám běží

Hra veverek na honěnou

Vzali jsme si dovolenou

Spolu ... po létech

"***"

Pod stanem je večer chlad

Musíme se zahřívat

Dekou 

Rumem bez rozumu 

Kdoví jak

Můžeme si povídat

Zas po létech ... já a ty ... třináctého září

(Děti jsou již na střední) 

Toulky a touha po obětí

 Jako když ... nám bylo osmnáct

"***" 

Na kolech ... zrovna teď 

Šumava

Do pátku ... určitě 

Český les 

Nehledáme pohádku 

Pokus jen ... navždy slepit

Nás tak staré ... známé flákoty

Dvě ... samoty 

Utéct od temnoty 

Tak jako ... před léty 

"***"

Stále je krásná

Je na co pohledět 

Příroda

Bučiny na stráních Jizerek 

Moje ... ex 

Milenka

Nebaví mě ... být sám

(Ani večer telka)

Příroda nás spojuje 

I když ... právě teď 

Při líbání hudruje:

"Jsme jako ... malé děti."

"Všem pro posměch."

"Vše na nás visí."

"Na Tobě víc."

Tričko a kraťasy a vše  co nevidím."

(Na oko ... a polibek vrací zpět)

Při tom touží ... po objetí 

Pohlazení ... po dotyku 

Styku dvou duší

Vlastně jí ta ... touha sluší.

"***"

Poslední rok

Však dost ... smutný je. 

"***"

A co Vy modří.

Jak jste na tom ... vlastně Vy.

Jaký jste měli den.

"***"

HOUPY  HOU 

"***"

Stojí ten den ... za jeden úsměv.

Den otevřených dveří.

Den otevřených očí.

Den srdcí.

Vše ještě ... může být.

"***"

PS:

Je večer a část radovánek pomalu končí

V ohništi si hraje plamínek s jiskrou

Špekáčky již dávno dovoněly 

Noc je na září nezvykle vlahá 

Jdeme se spolu vykoupat 

Začíná být kosa a bosá

Jen s ručníkem přes rameno 

Spěchá k tůni.

"***"

Pokr.

Vlastně ani nechci

Voda jak led

Stehna modrají

Chlap již není chlap 

Když si přeje a nic netají

Že by si ... rád sáh.

"***"

Luna je jak bílý míč 

V tůni zůstal a zmizel pryč 

Záblesk paprsků světlušek 

Úsměv žhavé vlasatice 

A taky chtíč.

"***"

Jitřenka 

Na nebi 

Se začala 

Smát.

"***"

"*"

Autor Fialový metal, 13.09.2022
Přečteno 126x
Tipy 11
Poslední tipující: kudlankaW, Lexi, šerý, Stanislav32, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí