Čeká, čeká

Čeká, čeká

Anotace: Na co asi?

čekala, čekala
ruku v ruce s časem
přeběhl jí mráz po zádech
šedivina ve vlasech

potichu se zasmála
napila se vína
jak tak tiše čekala
vyschla jako hlína

teď už čeká jenom na smrt
na nemoc a trápení
co kdysi chtěla nemá
co chce teď - už nemůže

čeká, čeká, na zubatou
čeká věčně, čeká sama
za dobrotu, za ten čas
dočkala se vrásek

děti nemá, lásku nemá
vyschlá studna vědomostí
byla lačná po písmenkách
dnes neví, jak se jmenuje

čekala, čekala,
až zapomněla na co
chtěla všechno, nemá nic
ztratila se v čase

čeká, čeká, nepřichází
za trest snad už nepřijde
bude čekat věčnou věčnost
s drahou sponou ve vlasech
Autor Kakofonie osudu, 25.09.2022
Přečteno 111x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky čekám .)

26.09.2022 11:10:50 | Constantine

Dobře napsané.chvalim styl.

25.09.2022 19:05:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí