Ámen

Ámen

Stačilo málo,
minula chvíle,
vyhasl plamen,
zavřel se kruh.
Co včera zdálo
se černobílé,
s dovětkem „ámen“
rozetnul Bůh.

Pod rouškou noci
uvadly květy,
zbyla jsi sama,
já zůstal sám.
Není v mé moci
spojit dva světy,
umění klamat
neovládám.

Rozpusť si vlasy,
setři si šminky,
své perly černé
do skříňky dej.
Na pěkné časy
zbudou vzpomínky,
a na mizerné
nevzpomínej.
Autor Nazarian, 26.09.2022
Přečteno 106x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Kan, šerý, Protos1182
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové dost smutné:(

26.09.2022 22:09:22 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí