Podzimní večer

Podzimní večer

Anotace: deštivý podzimní večer:)

Sbírka: Jitřenka v medu

Už je podzim a večer
padl do tmavé jámy,
odkud nezná cestu ven
nad tichým městem
vlahý déšť se spouští,
jak pavouk po nitce u stropu

tma stínuje černým uhlem
siluety nahých stromů
v prázdném parku,
kde se třesou zimou
a bílý šál mlhy jim utahuje
smyčku kolem větví

Prší a déšť, jak koňské žíně
bičuje hřbety kopců
večer usedá v temném klíně,
jako když černé kaňky vran
slétnou do polí
Autor Petr27, 26.09.2022
Přečteno 148x
Tipy 7
Poslední tipující: vůně mraků, šerý, mkinka, Marten, Bufik
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji když můžu číst co sám vidím, tvá báseň je krásně mrazivá

30.09.2022 16:34:12 | vůně mraků

Moc díky ,jsem rád že se ti líbí:)

30.09.2022 20:04:08 | Petr27

Hezky jsi napsal.

27.09.2022 20:14:30 | mkinka

Děkuji ti :)

27.09.2022 20:15:49 | Petr27

Rádo se stalo

27.09.2022 20:53:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí