Nevím

Nevím

Anotace: ..

Vyrván z matčina luně .
Schován za jejím stínem.
Usedl na cizím trůně
ve světě jiném

Již obsadily jste můj chrám,
jak hlasitě zní vaše píseň bojovná.
Však ja ji také znám.
Jen mě sražte, ja se opět narovnám.


Opráším kolena i dlaně.
Prach jsem a v prach se obrátím.
Jak bájný Fénix co z popela povstane.
I já povstanu i ja se vrátím.
Autor Jirka1980, 01.10.2022
Přečteno 151x
Tipy 8
Poslední tipující: Bufik, Emily Říhová, Stanislav32, Psavec, mkinka, Fialový metal, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý start. Vítám Tě.

02.10.2022 16:35:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí