Dnes

Dnes

Anotace: ...spravíme si deň...

 

Nepotrebujem masy, nie

ale aj tak sa pýtam kde si, kde?

aj tak viem že ťa nájde

každý kto naozaj verí že tam je

a ja viem, že tam si,

že ťa nájdem,

že spravíme si deň

na ktorý nezabudnem,

nezabudneš

a dovolíme zahojiť starým ranám

lebo nezáleží na tom čo bolo,

dôležité je to, čo je dnes

 

Dnes si píšeme príbeh

to čo sa stalo

sme napísali dávno

a každý deň

máme šancu prepísať

príbeh rozpísaný,

zmeniť dej, zmeniť cieľ,

názory na život nepoznaný

ale aj ten vysnívaný

dnes máme možnosť pochopiť

že naozaj nie sme sami,

že naozaj je dôležité čo vidíme pred očami

a cítime v srdci,

na čo myslíme a aké vidíme sny

...keď nespíme

Autor Dávid, 14.10.2022
Přečteno 157x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TO je otázka, pěkná .)

16.10.2022 10:51:44 | Constantine

Už len nájsť odpoveď :D

16.10.2022 22:19:15 | Dávid

dobrej text Davide

15.10.2022 14:40:55 | xoxoxo

Ďakujem :)

16.10.2022 22:19:03 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí