Bez signálu

Bez signálu

Anotace: ...pri vôňach borovíc...

 

Žiadny signál, žiadna Wi-fi

prosím odpusť, nikdy predtým

sa nestalo, že som bol takto rýchly...

 

rýchlo zbalený a pripravený

odísť do tieňa tohto mesta

tam, kde sa cítim slobodný

tam, kde nedočiahne signál ani Wi-fi

len príroda, príroda a ty

a ticho ktoré preruší

len naša hra, naše hry

 

Žiadny signál, žiadna Wi-fi

prosím odpusť, nikdy predtým

sa nestalo, že som bol takto rýchly

ja sa len proste teším že odletím

zas do ríše kde sa ľahšie sníva

do snov, ktoré sú vždy iné

pri vôňach borovíc

 

Tak sa nepýtaj čo mi chýba

keď sme tam spolu- nikdy nič

lebo už všetko mám

 

Žiadny signál,

žiadna Wi-fi

tam mi povedz

ktoré sny ti

napadnú ako prvé

pri slove šťastie

a či sa necítiš slobodne

keď nik nepíše,

nikto nevolá

povinnosti zostali doma

aspoň na víkend sme len my

 

Priatelia, partia

ľudia, ktorí patria

do môjho raja

Autor Dávid, 16.10.2022
Přečteno 161x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, Marten, Sonador, Dreamy, Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, Vivien, Lexi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tento text je jak stvořený ke zpěvu ..

16.10.2022 22:35:46 | Vivien

To je od teba milé, ďakujem ti :)

23.10.2022 14:32:59 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí