TAK

TAK

Anotace: Mr. R.L.

Znáš ten přechod mezi létem a zimou?.
Všechny ty barvy podzimu – dech beroucí scenérie?.
Tak jako každý rok je tu čas barevné proměny.

Stromy ztrácejí listí,
dny se krátí a už zase prší.

Zima přijde již brzy - je to cítit ve vzduchu,
ale ne dnes, ani zítra, možná příští měsíc.
Tak často na tebe myslím a neměla bych.

Vždycky jsem pro tebe měla slabost,
proč bych se měla za ten pocit stydět?.

Znovu to chtít, anebo to snad popírat?.
Ale pokud tomu oba uvěříme - vzdáme se.
Tak mě následuj, schováme se ve tmě.

A co bylo dál?. - v průběhu se vše změnilo,
nic víc než povzdech, kdyby tak bylo ještě co říct.

Tak sbohem, ale ne - jen děkuji, bylo to krásné.
Autor PIPSQUEAK, 22.10.2022
Přečteno 121x
Tipy 8
Poslední tipující: Vivien, Aramgad, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Frr, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A to krásné .. není málo .. tak

03.11.2022 09:57:57 | Vivien

Děkuji za komentář, to teda. *;)

04.11.2022 09:24:47 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí