Jak má být

Jak má být

Auta co svítí do tmy

na ulicích sem tam někdo

zatím celkem teplo

podzimní deštík

utírá slunce svit

to když je den

 

Listopad je už skoro tu

ne náhodou

rok se s rokem sešel

a zima už je za rohem

 

Všechno bude zase bílé

aspon' doufám nezoufám

zima mírná snad

 

Ale at' je jak má být

nebudem se kabonit

leden dlouhý únor sletí

budem se zas dobře mít

snad

Autor Fil, 28.10.2022
Přečteno 117x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Hesiona-Essylt, Frr, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík za pozitivní ladění :)

28.10.2022 12:53:26 | Hesiona-Essylt

Oslovilo a moc pěkný závěr.

28.10.2022 04:11:28 | mkinka

Sem rád díky mkin

28.10.2022 12:33:56 | Fil

Rádo se stalo.

01.11.2022 10:26:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí