Postpartum

Postpartum

Anotace: šestinedělní posedmé

Sbírka: Milkdrunk

 

vzhledem k vaší minulosti
když budete cítit že 
něco, cokoli
není v pořádku
volejte záchranku
to se spustí 
a je to hned - 

 

nejez tohle a tohle
ať ho to nenadýmá
kdo ti řekl, abys nejedla
tohle a tohle?

Když budeš pořád taková zlá,
bude malý neklidný pořád -

já bych zavolala,
ale nemám odvahu -

já bych přišla pomoct,
ale nikoho tam nepustíte - 

(za zády určitě
ach ti arabové muslimové a jiní
nečeši)

musíš být klidná,
ježiši ať ti nevypadne,
jak ho to držíš,
co mu to pouštíš
opatrně
opatrně
opatrně
ať ti nespadne
proč má škytavku?
tak mu to bříško namaž

 

vzhledem k naší přítomnosti
nevím, jestli už je čas
volat záchranku anebo ještě
počkat – to se spustí
a je to hned – a potom 
to hned není – je to ještě blues
nebo už…

nic si nezasloužím
nic nechci 

 

zase malá holka v rohu kuchyně

někde mezi modlitbou a energií zbytků

plýtvanou v boji mezi ublížit a neublížit si 

 

jestli se zblázníš, tak si mě nepřej

Přečteno 85x
Tipy 11
Poslední tipující: Luky-33, Sonador, Iva Husárková, šerý, Stanislav32, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bumtarata bumbrlata, šesti nedělní bubínek života. A šamanů kolem! Co je, bude a nebude, tak vyber si problém*

30.10.2022 15:16:50 | šerý

Tak nyní bez komentáře, ten text je totiž přesný, skvěle vylíčený stav posedmé. Gratuluji všem matkám k mateřství :-) Dětem, jejich učitelům, ovšem též.

30.10.2022 08:35:39 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí