Píši

Píši

Sedím a píši, píši a sedím
Přemýšlím, mlčím, píši
O lásce, smutku, životě
O tom co vím, co vidím
Přemýšlím, v ruce číši
Sedím a píši, v úplné samotě

Odcizen od ostatních bytostí
Přemýšlím o skutečnosti
Kdo jsem a kým mohu býti
Chycen v myšlenkové síti

Už nesedím a nepíši
Tiše se plížím ven
Odhalen přede všemi
Tak moc se vše liší
Jsem na to připraven?
Kdos bez viny hoď kameny

Do tváře nás všech bláznů
Věřících v sílu lásky
Už nehledám svoji princeznu
Mám ji, navždy v srdci
Připevněnou pásky
Autor Karel Letník, 31.10.2022
Přečteno 136x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Narragan, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslovilo.

23.03.2023 21:10:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí