Svatební

Svatební

Anotace: .

 

Listí, co chce tlít, 
A přitom mrzne.

Upletu ti závoj z obláčku páry.

Svatební závoj tak tlustý, aby zakryl všechny ty rozpité úsměvy.

Zimou spálené růže.
Zimou hlazené prsty.
Zima dělá všechno snadné.


Závoj z obláčku, co se sráží před ústy
Když říkám všechny ty věci
Co chci pak

Hned

vzít zpět.

 

 

Autor Megan, 03.11.2022
Přečteno 89x
Tipy 12
Poslední tipující: Kikinka_UwU, šerý, Jan Kacíř, mkinka, Fialový metal, Kan, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Že by svatební pochybnosti? Ou, byl by špatný start a někdy k zlosti.

03.11.2022 12:01:49 | šerý

Líbí.
Ať se Ti daří.

03.11.2022 10:37:12 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí