druhý týden doma

druhý týden doma

Anotace: šestinedělní podeváté

Sbírka: Milkdrunk

 

pocit, že s nikým nepláčeš tolik
jako se mnou - 
že stačí jen se přiblížit ke kočárku
nebo tě špatně přiložit k rameni -

že cítíš mou nejistotu
podpořenou kolemrodinou
jejich radami měnícími se 
podle situace

to pak tak nějak
mimo realitu
když zavřu oči
slyším tě
i když zrovna
potichu
když zavřu oči
chci se vrátit 
k momentům
ve kterých tě cítím

 

ještě blíž než jsi

Přečteno 100x
Tipy 11
Poslední tipující: Aramgad, Petr Z, Luky-33, Fialový metal, Psavec, Sonador, Frr, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jemné..výstižné...bez ambic ohlušit...to se mi líbí***

03.11.2022 19:50:29 | Frr

já ten tvůj "deníček" prostě nemohu vynechat

03.11.2022 16:48:05 | Vivien

Miluji malá miminka. Škoda, že už kolem mě žádná nejsou.

03.11.2022 15:21:11 | annanymsová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí