Závratě

Závratě

Reputace v hajzlu, chytám závratě
Omlouvám se Dominice, Anetě
Kateřině, Lucii, Monice a Anitě
Připadám si nepatřičně jak na cizí planetě

Jo bourám, i když chodim pěšky
Cigáro do Vážky balim v dešti, vracim flašky
A můj ksicht má zakázáno po podnicích čumět
Se asi musí umět, křičej za mnou - "zlatý smažky!"

Floutkovskij, jsi pohroma
Prší, prší, jen se leje o samotě doma
No ty slova jsou mý jedinný štěstí
Mám soukromej Vesmír, kde starám se o hvězdy

Co se včera dělo, tak to ti vážně nepovim
Jdu zleva doprava, jako bych drtil skóre v Hadovi..

Autor Floutkovskij, 09.11.2022
Přečteno 118x
Tipy 6
Poslední tipující: Houslistka, janet_desp, Medved23, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedospělé, ale hezké...good bye.

29.11.2022 15:55:02 | Medved23

Flutkovskij nejsi pohroma. ST.

09.11.2022 13:37:46 | mkinka

Děkuju. No.. jak kdy.

09.11.2022 15:23:17 | Floutkovskij

Já mám milión chyb a učím se s tím žít. Ať je líp i líp.

09.11.2022 17:51:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí