Líná kůže, dobrák od kosti

Líná kůže, dobrák od kosti

Nervy na pochodu, zrudnu potom zblednu
Nenadhodim téma, trpim na (ex)trému
Držim se podél zdi, nemám se kam schovat
Lepší občas mlčet, než zbytečně hledat slova

Kolem hrdý český lvíčata, co neovládaj jazyk
Nejkrásnější věc na týhle krajině
Srocuješ se na náměstí, den dokáže mi zkazit
Pohled na to jak se ještě tváříš nevinně

Tak si sedim na baru, otevřu si knížku
Spolupijící mě sledujou a kroutěj hlavama
Proletim se světem svym, i když nesnesu výšku
Nechci televizi a trápit se večerníma zprávama

Dickensovi závidim nadějný vyhlídky
Vždy nejhorší výsledky u preventivní prohlídky
Mý nejlepší kámoši - Henry Miller, Charles Bukowski
Floutkovskij

Líná kůže, dobrák od kosti

Autor Floutkovskij, 10.11.2022
Přečteno 90x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkně napsaný...;-)..se v tom trochu sám vidím, byl jsem takovej za mlada...

10.11.2022 14:41:11 | Marten

Také nesleduji večerní zprávy. Raději sednu k Literu a čtu a čtu. Tady je jediný svět, co mě ještě bere. Tak jest a tak to cítím.

10.11.2022 11:20:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí