Kvôli svojim snom

Kvôli svojim snom

Anotace: ...Necítim sa malý...

 

Pokúsil som sa

milovať ženu

zranil som sa, áno

potreboval som dlahu

ale musel som ísť po ňu

pokúsil som sa milovať,

milovať zas, prišiel bod zlomu

 

               yeyeh, hmm...

 

Čo by bolo keby

keby to neskúsim

keď po niečom naozaj túžim

čo by bolo keby

keby nie som sebou,

keby nie som úprimný

alebo drzý, žeby?

 

               yeyeh, hmm...

 

Som divný, áno

vždy som taký bol,

nemusíš mi hovoriť

že nie som dokonalý

lebo ja to už dávno viem

kvôli svojim snom

necítim sa takto malý

a bezvýznamný,

kvôli svojim snom

viem, že aj obyčajný chalan

môže byť jedinečný

 

Kvôli mojim snom,

kvôli pocitom,

myšlienkam,

ktoré v sebe živým

necítim sa malý

malý je len ten, kto

sa rozhodne zostať malým

nie, necítim sa malý

kvôli svojim snom

nie som púšť ale tieň,

tieň, ktorý tú púšť tvorí

 

               yeyeh, hmm...

 

A preto som často zamyslený

a zadumene odpovedám len hmm,

len hmmkam

áno viem byť drzý a vulgárny

ale nepotrebujem byť zákerný

lebo chcem byť niekto,

hmm... a chcem sa dostať,

dostať niekam

Autor Dávid, 10.11.2022
Přečteno 108x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Frr, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý je výjimečný,
každý je jedinečný
a zůstat na místě stát
je hra, co nechceš hrát...
Opatruj se, Davi, krásný den přeji :)

11.11.2022 20:29:11 | Emily Říhová

Ďakujem Emily, pekný deň :)

13.11.2022 22:54:52 | Dávid

Víš, ráda jsem četla tuto tvou básničku. Určitým způsobem jsem se v ní našla.Máš pravdu je uvnitř důležité si zpracovat určité smutky.

10.11.2022 19:41:34 | mkinka

Ďakujem ti mkinka, som rád, že ťa báseň nesklamala :)

11.11.2022 08:40:16 | Dávid

Já Tě vždycky ráda čtu. Dávide.

11.11.2022 09:08:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí