*

*

Anotace: šestinedělní podesáté /a dávno po šestinedělí/

Sbírka: Milkdrunk


některé dny
jsou těžší než prsa
než zatvrdlé mléko uvnitř
které nepěstuju 
jen


jíst co máš

po prvopočátečních bolestech
krvavých ranách

-

začínat přivykat 
nespavým režimům

-

některé dny
do všech
směrů
mléčné zavlažování Arizony
z Česka

-

to se pak není čemu divit
že se zalykáš
že kojení nepatří
k nejklidnějším částem
dne

-

monzunová období

laktační krize

 

 

 

Přečteno 91x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, M.A.Rek, Luky-33, Sonador, Psavec, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí