Nahoře a dole

Nahoře a dole

Už zase
letos podruhé..
hledání práce ..
staré , za nové ..
Za to že marodíš,
že nemoc tě složí
budeš bez práce..
smlouvu neprodlouží .

Divná doba
a divně se v ní žije ..
Nebe je modré
lidem spíše srdce hnije .

Tak zas jeden továrník,
na dělnici jen tak kývl..
Ukázal prstem do brány..
a řek jenom

VYPADNI
Autor Liduška, 18.11.2022
Přečteno 133x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Marten, Psavec, mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou bude líp

18.11.2022 20:53:18 | Stanislav32

jedno jo ...

18.11.2022 21:02:16 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí