Manželství

Manželství

Chtěla bych usnout jako příroda..
Vlasy s kořeny splést..
Krev nechat zmrznout jak voda
Tělo své do kmenů vplést..

Chtěla bych spát v korunách.
Bez zloby, křiku žít
Na vždy v listoví s ptáky.
Jen s větrem zápasit.

Chtěla bych usnout,
jako příroda..
Přes zimu přespat ten čas..
Třeba bys lásko všimnul sis..

Že doma chybí
Jeden z nás..
Autor Liduška, 19.11.2022
Přečteno 130x
Tipy 13
Poslední tipující: Kan, Marten, Psavec, Nazarian, Stanislav32, kudlankaW, Iva Husárková, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí