Shoří

Shoří

Počasí už nehřeje

už to není dobré

zima je nám lidičky

jako uvnitř mrazničky

 

Nebude to jentak lepší

počkáme si měsíce

zimní sporty

hokej skoky

lyží snad sta tisíce

 

Někdo může odletět

třeba někam k moři

léto už je prostě pryč

v krbu ohen' hoří

 

Už jsme zvyklí nevadí

léto už je pryč

at' všechny ty složenky

at' v tom krbu shoří

 

Hodně zdaru

Autor Fil, 20.11.2022
Přečteno 124x
Tipy 8
Poslední tipující: Vivien, mkinka, jenommarie, Psavec, Stanislav32, Iva Husárková, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně zdaru i TOBĚ File..snad i tak..se zahřejeme a budou i chvíle milé * chjo..

20.11.2022 17:20:57 | jenommarie

I tobě hodně dobrých dnů

20.11.2022 17:27:13 | Fil

Děkuji TI moc File *;)

20.11.2022 18:56:31 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí