Habibi

Habibi

Anotace: .

 

Podrážky od bláta a od vzpomínek
Otisky na vlhké podlaze metra
Ukrajinka mopem stírá
Všechny ty neprojité cesty.


15 let čekání na setkání
Sám se sebou
Jsme jiné, než si pamatuju
Máš delší vlasy a delší kérky
A za sebou všechny ty dny
Které mohly být moje. 

 

V noci se mi zdálo...

Dala bych spoustu prázdných slov za to

Pamatovat si ten sen.

 

Autor Megan, 22.11.2022
Přečteno 131x
Tipy 12
Poslední tipující: Kikinka_UwU, M.A.Rek, Psavec, Fialový metal, šerý, Stanislav32, Iva Husárková, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí