Eva

Eva

Eva, Eva, Evička,

tváře má jak červené jablíčka,

a její bujný dekolt,

vytvoří snad i světový rekord.

 

Je obarvená blondýna,

ale nepochází z Londýna,

je to kamarádka bez výhody,

ale žena do nepohody.

 

Chodíváme se spolu slunit

a o různých věcech, nebojím se s ní mluvit.

Její hříšné tělo pořádně namažu

a už brzy pomažu,

protože čas letí jak bláznivý,

nestavím ho já, ani vy.

 

Také jezdívá ráda stopem,

bere to někdy hopem,

do čajovny občas zajdem

a  lásku snad každý někdy najdem.

 

Chce muže pro život

a ne sexuální zbloudilce,

kteří by leželi jen v její vyhřáté postýlce.

Autor Vladislav, 25.11.2022
Přečteno 79x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Bufik, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :-)

25.11.2022 18:27:35 | Vladislav

..se mi líbí, jak to máš pěkně retro a cover...recykluješ stará osvědčená slovní spojení...;-)jen vtip, děláme to podvědomě všichni...

25.11.2022 12:27:56 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí