Krásné narozeniny Hubíčku

Krásné narozeniny Hubíčku

Anotace: Krásné narozeniny Hubíčku

Kolegáčku můj k narozeninám jen to nej
ať jste stále tak vtipný fit a je vám hej
i po šedesátce jste stále jak mladík
i když jste cizí jste jak můj tatík
se vším mi poradíte pomůžete
mám vás moc a moc ráda
i když v práci je to někdy velké dráma
se smíchem vše zvládáte jste vtípek samý
nikdy vás žádná situace nezlomí
Autor kikin87, 25.11.2022
Přečteno 113x
Tipy 5
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je super .Napsala jsi to krásně.

25.11.2022 17:21:10 | mkinka

Ahojky on je moc hodný člověk a je pro mě víc než byl můj taťka...

25.11.2022 20:03:27 | kikin87

To je dobře, že ho máš. Hodná kinkin.

28.11.2022 14:26:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí