Měly by zde kvést růže?

Měly by zde kvést růže?

 

 

 

- to je jen jedna z otázek

Druhá zní:
je jim to umožněno?

Není zde moc jílu?
Málo vody?
Dosvitne sem Slunko?

Někdy růži dusí plevel
odpornej plevel

Sklíčena tak vidí
jen zelené sítě místo nebe
trní by se v ní v tu chvíli nedořezal

Ano, tady by měla kvést růže!
- malá bojovnice

v minovém záhonu

mého já

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 27.11.2022
Přečteno 128x
Tipy 20
Poslední tipující: Pamína, Marten, Laven De Brig, M.A.Rek, mkinka, lawenderr, Jan Kacíř, Iva Husárková, šerý, Lioness, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí