Super narozeniny Kristynko

Super narozeniny Kristynko

Anotace: Super narozeniny Kristynko(a sestřičce Sarince)ig @kikinkaazemankova

Dnes narozeniny slaví
žena jenž její život je hravý
hrozně ráda vaří
to se bude mít ten pravý
přeji jen to nejlepší
a též její sestře dvojčeti
snad se kikinka ve výběru chlapa polepší
a bude to láska ze všech největší
Autor kikin87, 27.11.2022
Přečteno 115x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké od tebe.

27.11.2022 19:03:41 | mkinka

Ahojky děkuji moc je to žena kterou sleduji na instagramu je úžasná

27.11.2022 19:31:33 | kikin87

To je dobře. Já instagram neznám, ale tobě věřím.Pěkně jsi to napsala.

27.11.2022 19:36:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí