UMŘEŠ

UMŘEŠ

Na začátku bylo černo,
v další moment všechno náhle světlé
dostal jsi život a to zadarmo
úsměv tvé stvořitelky tě vítá vřele.
Ty jsi přesto všchno, jenom řval
protože toho všeho nového ses střašně bál.
Netušil si kde to jsi,
kdo tě drží v náruči,
ten samý ti utře slzy
a i přesto všechno se ti to nějak příčí.

Najednou jsi dospělý a už bys měl vědět co chceš
a co se svým tělem dělat a rozhodovat
Divné, že v každé zemi na to mají jiný pohled
Kdo mi teda řekne, kdy budu plnoletý a jak se mám chovat?

Už nad tím životem moc neuvažuj
a prostě jen dál pracuj.
Dělej prostě to co se od tebe žádá
a mysli si že máš něaká práva.
Jak jsi žil tak i chcípneš
no ano i při práci si rád ZDŘÍMNEŠ
Autor lipusak, 04.12.2022
Přečteno 156x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, mkinka, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a zrodil se rebel...;-)bez toho by byl život prázdnej...vítej tady.

05.12.2022 19:31:22 | Marten

Vítám Tě tady.

05.12.2022 17:14:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí