Prokletí

Prokletí

Anotace: Naučit se s ním žít ...

Pamatuju si, že jsem už jednou umřel,

Vzpomínám si totiž na bolest 

Mou duši tehdy sežehl 

Plamen, jež nezná počátek 

 

 

Byla to ale lekce

A já si musel vzpomenout,

že jsem na svojí cestě 

a proč jsem musel podlehnout.

 

 

Ta čepel v mojem srdci 

Už asi nikdy nezmizí 

A mě nezbývá nic jiného,

než se smířit…

 

      naučit se s tím žít …

 

Autor Gymplak, 05.12.2022
Přečteno 99x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Jan Kacíř, Caliéry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí