Lenka s Michaelou

Lenka s Michaelou

Anotace: Dívčí rozmary.

Každý den jsem Lenku prosil,
o polibek pro štěstí,
marně jsem jí básně nosil,
zavání prý neřestí.

Za jinou jsem proto zašel,
co se ráda líbala,
útěchu jsem u ní našel,
byla sladká Michala.

Potom ale Lenku milou,
přepadnula žárlivost,
vyřeší to svoji silou,
prostě ženská řevnivost.

To vám ale byla mela,
když se holky potkaly,
najednou mě Lenka chtěla,
za vlasy se tahaly.

Rázně končím tyhle spory,
to byl průšvih, pánové,
podcenil jsem dívčí vzdory,
pryč jsou časy medové.

Náhle není o mě zájem,
prý teď půjdou do baru,
u jiné mám shánět nájem,
nebo s ní jít na faru.

Autor Psavec, 08.12.2022
Přečteno 104x
Tipy 24
Poslední tipující: Dejvis, Frr, mkinka, CULIKATÁ, Fialový metal, jenommarie, Vivien, Iva Husárková, šerý, Lioness, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobrý.

10.12.2022 17:58:40 | mkinka

Ženský jsou metla lidstva :-))) Pěkně se ti to rýmuje.

08.12.2022 19:16:18 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí