Názor

Názor

Bolí mě to stejně
Jako to bolí tebe
Občas méně
Občas více
Vidím to samé
Barvou však jinou
Já jen člověk
Ty můj strůjce?
Nejsi!
Tak nech mne být!
Autor Roy, 11.12.2022
Přečteno 105x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí