Kroky nocí

Kroky nocí

Tou prázdnou ulicí, kráčel jsem s davem,
Láskou snad opojen, Životem znaven.
Kráčel jsem v tichosti, však plný křiku,
uprostřed prázdnoty, plný okamžiku.

Kráčel jsem nocí, při pravém poledni,
a který z těch kroků, bude můj poslední?
Každý z těch pohybů, vydává zvuky,
a jen díky tomu, dělám další kroky.

Jak nocí procházím, už spícím městem,
volný průchod dávám pěstem,
a nohám dávám vlastní mysl,
snad mě vedou tam, kde má to smysl.
Autor Křemen, 17.12.2022
Přečteno 149x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Bufik, Tvbm, Psavec, mkinka, kozorožka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato báseň hovoří o talentu. Vrozeném umu kladení slov.

21.12.2022 13:08:58 | mkinka

Děkuji, to je pro mne opravdu pocta

21.12.2022 18:49:13 | Křemen

Tato báseň hovoří o talentu. Vrozeném umu kladení slov.

21.12.2022 13:08:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí