Stoletej prach

Stoletej prach

Chtěl by vrátit dvacet roků zpátky
Černá ovce týhle planety posádky
Přání přežít šílenství a svátky
Dobro prej vítězí nad zlem, z reality do pohádky

Není nouze o hádky a stres
Smutnej pohled na pozůstatky mezd
Včera bylo pozdě, zítra bude líp než dnes
Dohnaly mě chyby, další dodatečnej trest

Sem zřízenej a za mříží zřízenec
Nenávidim zimu, v létě nadávám na vedro
Měl by si bejt v klidu, nechovat se jako zvíře ne?
Nesmysly ti padaj z pusy, tak už prosimtě nedrob

Nepochopil život, ale ze smrti má strach
Oslavil by úspěch, kdyby neznal jenom krach
Narůstá mu dluh, necejtí ten čerstvej vzduch
Dejcháme stoletej prach..

Autor Floutkovskij, 20.12.2022
Přečteno 136x
Tipy 6
Poslední tipující: Imaginant, Stanislav32, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš, já se ráno postavím na nohy a tak slavím. Raduji se, že nemám mžitky před očima kvůli migréně a že žaludek nemám v pohybu. Krční páteř mě naučila pokory, že vůbec nějak šlapu.

20.12.2022 17:13:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí