Tenkrát na koleji

Tenkrát na koleji

Tenkrát na koleji, to byly ale časy,

svoboda a nový milenecký azyl,

každý kdo to zažil,

tak se blahem jenom plazil

a do víru velkoměsta, čas od času vyrazil.

 

Studium, to nelehká je věc,

občas jste na tenkém ledě,

vypadá to s vámi bledě,

když zkouškové se blíží

a vy se dostanete do potíží.

 

Semestr uteče jak voda

a na chvíli je zas pohoda,

ale neklesejte na mysli,

statistika vám to vyčíslí.

 

Dnes se tomu říká kampus,

není to ale žádný bambus,

je to město v městě,

kde studenti na své životní cestě,

bojují o své místo na slunci,

jak v tekoucí řece statní sumci.

Autor Vladislav, 22.12.2022
Přečteno 76x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Bufik, Stanislav32, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, školní časy uplynou jako voda, obzvláště po utápění se v alkoholu .)

22.12.2022 14:19:53 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí