Dům nad Vajgarem

Dům nad Vajgarem

Anotace: Vzpomínání

Chtěla bych po letech
aspoň jednou ..
Projít se domem u kostela ..
Být zase malá holčička.
Vyběhnout schody až k bytu ,kde bydlívala babička ..
S ní pak jít na pavlač , zas slyšet jak povídá ..
Liduško všechno to strašně rychle utíká ..

Chtěla bych
aspoň jednou projít dům u kostela ..
Být duší zase holčička ..
Zastavit u zeleného domu tam, kde je Svatojánská ulička .
Autor Liduška, 31.12.2022
Přečteno 132x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Sonador, Marten, Fialový metal, Stanislav32, mkinka, Matahaja, Psavec, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí