Záruka

Záruka

 

 

 

                     ZÁRUKA

 

 

 Kupujúci v obchode 

 nakupuje občas zbrklo, 

 podliehajúc náhode, 

 po kúpe mu v hlave hrklo.

 

 Kúpil nový spotrebič, 

 domáceho robota, 

 len ho, pozor, neponič, 

 v domácnosti novota.

 

 Pri kúpe však nezistil, 

 zabudol sa opýtať, 

 v duchu seba uistil, 

 hlúposť doklad vypýtať.

 

 Spúšťa prístroj prvý raz, 

 zrazu čosi vnútri pukne, 

 po chrbte mu prejde mráz, 

 rozšróbuje, vnútro kukne.

 

 Jeden káblik zhorený, 

 rozmrví sa razom na prach, 

 ja nešťastník zmorený, 

 v predajni hneď spravím poplach.

 

 Vchádzam hrdo vystretý, 

 zabojujem ráznym hlasom, 

 predavač hneď v ústrety, 

 nepodlieha zo mňa stresom.

 

 Pristupuje ku mne vľúdne, 

 najprv riekne omluvu, 

 bez emócií, celkom kľudne, 

 zdarma nový na zmluvu.

 

 Doživotnú záruku 

 na súčiastky náhradné, 

 stačí stovku na ruku, 

 kšeftovanie výhodné.

 

 Veď som dobre pochodil, 

 neutrpel žiadnej škody, 

 nepodarok vyhodil, 

 ušetrený veľkej zrady.

 

 A poruchu prípadnú 

 odstránia už zadarmo, 

 akokoľvek zásadnú, 

 lamentovať nadarmo.

 

 Robot ale poslúcha, 

 odbremení od práce, 

 pochvala mu prislúcha, 

 povysáva, uprace.

 

 Bola to fakt dobrá kúpa, 

 investícia rozumná, 

 premyslená, nie hlúpa, 

 tak trošičku konzumná.

Autor Peter35, 06.01.2023
Přečteno 89x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět jsem ráda četla Tvé řádky.

06.01.2023 12:02:43 | mkinka

A ja opäť ďakujem za pochvalu.

08.01.2023 09:24:51 | Peter35

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí