Po čem toužíš?

Po čem toužíš?

Anotace: Jen řekni...

Po čem toužíš? Co je to, co umí

Tvé srdce tak prudce rozbušit…

Netušíš?

Jen řekni… je to ta cesta

Co se vine do neznáma?

Po které tak ráda cváláš – sama

Roubená mlhou, skrápěná deštěm

A stejně šeptáš – tak přidej ještě

Štěrk odletuje od kopyt…

Tak mi to dovol pochopit

Co Tě jen žene vstříc tomu stmívání…

Touha?

A nebo

Strach?

Autor Trinity666, 08.01.2023
Přečteno 168x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Kan, Lioness, Frr, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujalo.

10.01.2023 18:42:22 | mkinka

Po všem, aby ochránila, to tvé, mé, všech

09.01.2023 00:32:09 | Satna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí