Veľký rok

Veľký rok

Anotace: ...tento rok sa priblížim...

 

Tento rok

bude veľký,

tento rok

bude veľký

tento rok

sa priblížim

k umeniu

milovať

 

Tento rok

nebude

posledný-

rany zahojené

ale stále

zranený

nejde o to

či som videný

a viem

že nie jediný

hľadám sa

v umení

to čo bolo

už možno nie je

ale môže byť

hrejivý, pokojný

ako bojovník

ako krb rodinný

 

Tento rok,

tento rok bude veľký

zábavný, veselý

šťastím posiaty-

vytrhnuté reťaze,

už nie sme zajatí

keď cítime, myslíme,

keď vidíme neviditeľné,

keď veríme- nejde o náhodu

 

Tento rok

bude veľký

začni

čo začať chceš

prvé kroky

sú najťažšie-

áno je to tak

ale keď začneš

naučíš sa letieť ako...

 

S kŕdľom doletíš ďalej

vytvor s ľuďmi

ktorí myslia podobne,

ktorí veria

že úspech je nutný,

nevyhnutný keď veríš,

nie je to náhoda

vytvorte spolu

masterclass

tento rok ovíja,

ovíja zlatý vlas...

Autor Dávid, 08.01.2023
Přečteno 133x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Iva Husárková, šerý, Bufik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St letí. Jupí.

09.01.2023 18:43:36 | mkinka

Ďakujeeem :D

09.01.2023 18:44:32 | Dávid

To zní skoro jak mantra ;)

09.01.2023 18:12:02 | xoxoxo

Asi najdlhšia mantra akú som kedy videl :D

09.01.2023 18:37:53 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí