Analfabet

Analfabet

 

 

 

Zimní píseň

dvojhlasně už nezní

Nebe má zahmouřený pomněnky

a šedý víčka roní světlo

pro raněný mláďata

opuštěná matkou

pro nižší dobro

a možná pro predátory

krmící dvouměsíční obavy

říjnového vrhu

 

Jako by to bylo včera večer

všechna ta slova

proti větru

- vždycky se ti vrátí

násobně vrátí

jak lopatky větrnýho mlýnu

zažitý vzorce

o několika neznámých

na entou

 

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 14.01.2023
Přečteno 77x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Ruda Štola, Stanislav32, šerý, Friday, Bufik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

......Dobrý......Ji.

15.01.2023 18:31:02 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí