Blázen jsem já

Blázen jsem já

Anotace: Napsáno: 23.1.2023 Pro D.

Znám ten pocit stejně jako ty,
když člověk bdí a má tvář samoty.
Nevěří na lásku a nevěří v svět,
touží vidět světlo a nebe plné hvězd.

Já tehdá jinou cestou jsem šel,
však zrazen a hněvem navrácen.
Párkrát jsem padl a zase jsem vstal,
v lásce zklamán, ale věřil v ní dál.

To že přijde, byl už jenom klam,
nasadit masku a život půjde sám.
Srdce přesto chtělo něco více,
něco, pro co by bilo jako dříve.

Pak přišel on a já měl jsem náhle křídla,
maska vzplála a srdce vroucně probudila.
Před pár lety byl to jenom blázen,
co život žil a krásně se v něm vznášel.

Tak jako já mnohokrát padl,
přesto věřil a srdce mi sprostě ukradl.
Já mu ho dal a nechci ho zpět,
teprve teď se mi s ním točí celý svět.

Nemohu uvěřit, že jsem tehdá řekl ne,
blázen jsem já a ať to ví klidně celý svět.

Autor Miborrow, 24.01.2023
Přečteno 118x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Psavec, Fialový metal, mkinka, paradoxy, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí