Šárka

Šárka

Anotace: Dobrý konec.

Krásná Šárka, tu my známe,
klade mužům pasti,
až jí jednou láska zláme,
padne do propasti.

Špatná volba, to se stává,
marně slzy roní,
místo květů, suchá tráva,
žal ji nyní honí.

Protože je dívka mladá,
tak má velkou šanci,
hospodská se s hosty hádá,
říká, že jsou kanci.

Zaplatila za jednoho,
chlapec se jí líbil,
nebylo to příliš mnoho,
rande hned jí slíbil.

Ač to není Ctirad známý,
láskou hned vám hoří,
nechce proto jiné dámy,
stále se ji dvoří.

Je tu konec, zvony zvoní,
svatba se tu chystá,
milý má jen oči pro ní,
Šárka si je jistá.

 

Autor Psavec, 04.02.2023
Přečteno 91x
Tipy 19
Poslední tipující: Mraveneček, Sonador, Iva Husárková, Vivien, šerý, Stanislav32, Kan, Caliéry, Frr, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beztak to tak bylo. Jirásek to popletl.

04.02.2023 19:34:43 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí