Nejmocnější zbraň

Nejmocnější zbraň

Kdo použije ho tvrdě,

každého silně zraní.

I toho, co kráčí hrdě,

i slovo je zbraní.

 

Znepřátelí spojence,

zlomí lidské vztahy.

Vše kvůli jedné domněnce,

Vše bez námahy.

 

Kdo napravit má vůli,

klidem jest omluva.

Ne každý zlomí hůli,

ne každému se zamlouvá.

Autor Xiana, 05.02.2023
Přečteno 92x
Tipy 5
Poslední tipující: Narragan, Kan, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemáš to jednoduché :D

07.02.2023 10:33:07 | Narragan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí