Kakao

Kakao

Anotace: ...jedna z dětství...

Dneska jsem před domem seděl a upíjel kakao,

v pyžamu,na kterém hopsali ptáčci,

vím, že je to už dávno co toto nastalo, 

však přesto ta vzpomínka mě přemohla k pláči...

 

Pomalu jsem upíjel horkého nektaru,

z hrnečku plného sněhových puntíků,

loupáček mazal si ,však šlo to jen pomalu

a pak se pokecal ,všude krom knoflíků...

 

Jen jsem tak poslouchal a tiše seděl dál, 

jak den se otvírá do letního rána, 

sám jsem tu seděl a cítil se jako král,

jemuž  je ta nádhera k nohám dána...

Autor chalcedon, 11.02.2023
Přečteno 103x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, šerý, Frr, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí *:-))

12.02.2023 03:40:50 | Iva Husárková

Pěkné.take jsem jako malá ráda upijela kakao.

11.02.2023 10:12:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí