Záchodovej pavouk

Záchodovej pavouk

Baterie vybitá, nízký je Váš kredit
Telefony povolený, dřív stávala tu budka
Průzkumníci na vycházce prolomili ledy
Romantika zakázána - s Amorem se utkat

Beztak stejně nejsem fešák
Nejkrásnější ženská v léčebně už zejtra končí
Vypadám jak záchodovej pavouk a na trika věšák
Radek z pokoje se s náma loučí

Zčistajasna volné máme tu dvě lůžka
Pravdu najdeš na dně lidskejch duší
Přicházíme zlomený, na konci nám to sluší
Odhalim tě zda-li z tebe leze jen lží snůška

Málem bylo po mně, těžký abstinenční příznaky
Vytmavim ty zraky a soucítim s přízraky
Šestej smysl ztrácim, vídával sem mrtvý lidi
Já budu mít klid - páni..

Zmrtvýchvstání

Autor Floutkovskij, 11.02.2023
Přečteno 109x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, Poetik, Iva Husárková, Psavec, Marten, J92, mkinka, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné a pravdivé. Je to těžké dostat se z toho a toho, ale má to smysl.

14.02.2023 16:26:24 | mkinka

...pavoučci jsou pro štěstí..;-)i ti záchodoví...

11.02.2023 15:44:31 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí