Človek

Človek

Anotace: Často mlčím ale nie som hluchý...

 

Často mlčím ale nie som hluchý

veľa vecí ignorujem ale nie som slepý

hľadám to dobro v tvojich očiach

verím v lásku a iskru ale nie som svätý

 

Niekedy si nemáme čo povedať

ale zaiskrí to po prvom bozku

a my pochopíme že si rozumieme

aj bez slov

nezáleží na tom čo si prečítame

ale čomu uveríme

učiť sa vidieť srdcom

je viac než najdrahší kov

 

Dostanem viac síl pridať do kroku

keď hovoríš- dosť, už stoj!

ďakujem že chceli ste ma ponížiť

a do koša zahodiť mi sebadôveru

možno o to viac si dnes vážim vieru

že si dokážem tvoriť budúcnosť

vlastným perom- odteraz až úplne celú

vzácnejšie je cítiť než tie poučky vedieť

podkopávali ste mi nohy

preto som sa naučil letieť

 

Sen, vďačnosť, viera

rovná sa človek

ako otec, syn a duch svätý

chápeš

sen, vďačnosť, viera

rovná sa človek

a ten je veľký tvorca

s mocou

tvoriť zázraky

 

Tak to vždy bolo

a bude naveky

Autor Dávid, 12.02.2023
Přečteno 173x
Tipy 13
Poslední tipující: Fialový metal, jenommarie, Marten, šerý, mkinka, Frr, Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem :) z vašich reakcii som úplne nadšený, nečakal som to :)

06.03.2023 11:06:15 | Dávid

Pěkné řádky a moc líbí.

13.02.2023 06:04:24 | mkinka

páčí sa mi Dávid - vďaka za ní*** ST*

13.02.2023 02:55:14 | Frr

tak za tohle Ti patří veliké DÍKY!*

12.02.2023 22:47:07 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí